Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Лидерката на протестиращите сестри Мая Илиева заяви в ефира

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЛидерката на протестиращите сестри Мая Илиева заяви в ефира
Коментари Харесай

Мая Илиева от протестиращите сестри: Къде в Европа плащат 25 стотинки на час за нощен труд?

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Лидерката на протестиращите сестри Мая Илиева съобщи в ефира на БТВ, че ще продължат с митингите. Както е известно пет представителки на тази специалност се барикадираха в петък в някогашния Партиен дом в София, а една от тях даже излезе на перваза.

``
реклама

" Правителството може да каже, че изискванията ни са неизпълними, когато има един баланс сред заплащането. На доста места има прекомерно огромни заплати. Убедени сме, че в опазването на здравето има задоволително средства. Ние влязохме в тази постройка безусловно легално, с пропуски, като представители на синдиката. Това терористичен акт ли е? Кой работи за 25 стотинки на час нощно време, кой работи за 300 евро на месец? В коя европейска страна го има това? Само ние българските медицински експерти работим за такива пари ", съобщи Илиева.

В студиото бе и Милка Василева, ръководител на Българската асоциация на експертите по здравни грижи. " Крайни ограничения са това, само че те си имат своето пояснение. Аз персонално не бих се качила на перваза, и ще не преставам да диря други способи, с цел да реализираме триумф за настояванията ни. Ние не получаваме нужната конюнктура от обществото. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР